Nieuws

[UPDATE] Bestuursmededeling persconferentie 12 november

15 november 2021

Beste Leden,

Bij dezen wil ik jullie, zoals beloofd, een update geven wat de nieuwe maatregelen voor de vereniging gaan betekenen.

Allereerst hebben we besloten om het feest van donderdag 18 november a.s. niet door te laten gaan, ook niet in aangepaste vorm. De toegangskosten van de mensen die reeds een kaartje besteld hadden, zijn reeds teruggeboekt en zullen binnen enkele werkdagen op je rekening verschijnen.

Verder is ook de EJC-activiteit van vandaag (maandag 15 november) geannuleerd. Dit besluit is al eerder genomen vanuit de geplande locatie. De kosten van deze activiteit zijn reeds terugbetaald. De eerstejaarscommissie gaat druk aan de slag voor ons allemaal om een nieuwe activiteit te organiseren, dus houd de promotiekanalen in de gaten.

Ten derde heeft het bestuur besloten om alle activiteiten voor in elk geval de komende drie weken, preventief online te organiseren. Hierbij verzoeken wij ook alle commissies en commissiesubjes om online te vergaderen, ook wanneer je maar met een paar mensen bent. De huidige maatregelen gelden in principe drie weken en dus is er nog geen definitief besluit genomen over de maandelijkse borrel van december: daarvoor wachten we verdere berichten vanuit de overheid af.

Tot slot is het bestuurshok voor nu niet meer beschikbaar als vergaderruimte. Het is dan ook niet meer de bedoeling dat niet-bestuursleden het bestuurshok betreden: de ruimte is slecht geventileerd en krap. Op deze manier willen we de in- en uitloop zoveel mogelijk beperken.

Laten we allemaal ons best doen om onszelf en elkaar te beschermen door ons aan de geldende maatregelen te houden, ook wanneer een situatie onschuldig lijkt. We hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te kunnen zien en wensen iedereen nogmaals veel sterkte!

Veel liefs,

Namens het 40e Bestuur “Soju with Ice Tea”

Dennis Overzet

Praeses L.V.S.J.K. Tanuki

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?