Tanuki Lustrumgala: Once Upon a Tanuki

Wat is cola zonder prik? Wat is sushi zonder vis? En wat is een lustrumweek nou zonder een gala? Precies, helemaal niks, zo dachten wij. En daarom kun je op donderdag 16 februari 2017 je beste jurk of pak aantrekken op het Tanuki Lustrumgala!

Het bestuur heeft zijn beste beentje voortgezet om er een geweldig hoogtepunt van te maken. De draaitafel zal overgenomen worden door verschillende DJ’s, en, het beste van allemaal: er is een open bar! Niet alleen is er heel de nacht onbeperkt bier, fris en wijn voor iedereen, maar zelfs binnenlands en buitenlands gedistilleerd en ook – to top it off – bittergarnituur.

En voor maar €19,82* – wie snapt hem – kun je dit allemaal meemaken! Dit wil je niet missen, toch? De kaartverkoop verloopt alléén online in de Tanuki webwinkel tot 12 februari en ook dit jaar worden de Prom King & Queen verkozen, dus geef tijdens aanschaf van je kaartje de namen van Tanukianen door waarvan jij denkt die deze titels verdienen!

Dus trek je beste gala-outfit aan (of scoor er nog snel eentje), en zorg dat je samen met je mede-Tanukianen bij dit grootse evenement aanwezig bent! Tot de 16e!

Liefs,

Bestuur 2016–2017
‘Het Ardjoen Legioen’

*Voor externen geldt de prijs van €45.


KORT SAMENGEVAT:

  • Datum: donderdag 16 februari 2017
  • Tijd: 21:00 uur – 04:00 uur
  • Waar: De Poort (Haven 100, 2312 ML Leiden)
  • Prijs: €19,82 voor leden en oud-leden / €45,- voor externen
  • Thema: Once Upon a Tanuki
  • Dresscode: White tie (lange jurken, pakken)

KAARTVERKOOP 

Alléén tot 12 februari online in de webwinkel. Incl. entree, open bar (onbeperkt B/F/W, binnenlands en buitenlands gedistilleerd) en bittergarnituur. En vergeet niet te stemmen op de Tanuki Prom King & Queen van 2016-2017; op de avond zelf is dit niet mogelijk!

Leden en oud-leden – €19,82
Externen – €45

> LET OP: Het is first come, first serve. Twijfel daarom niet en haal snel jouw kaartje voor het meest epic Lustrumgala van Tanuki!

Bekijk hier het FB event!