Nieuws

Tanuki Kamp 2014!

14 juli 2014

Net als voorgaande jaren organiseert Tanuki voor jullie het eerstejaars introductiekamp. Dit is de ideale mogelijkheid om alvast je studiegenoten te leren kennen, maar het dient ook als jouw introductie tot de studievereniging van Japan- en Koreastudies!

 Op het kamp neem je samen met je jaargenoten deel in verscheidene activiteiten, waaronder Japan- en Korea-gerelateerde workshops, en natuurlijk heel veel gezelligheid! Naast je toekomstige studiegenoten zullen er ouderejaars aanwezig zijn die jouw mentor zullen zijn gedurende het kamp. Niet alleen zullen zij de aanvoerders zijn van jou en jouw groepje, ook kan je bij hen terecht voor al je vragen omtrent de studie, de studievereniging, of wat je ook maar wilt weten.

Voor degenen met bestuursaspiraties: het kamp is waar het Tanuki bestuur een eerstejaars uit zal kiezen die de functie van Assessor Eerstejaars zal vervullen. De assessor vormt de brug tussen de eerstejaars en de rest van de vereniging. Meer informatie hierover zal gegeven worden op de faculteitsmiddag van de El Cid en tijdens het kamp zelf.

 Het kamp zal plaatsvinden vanaf vrijdag 22 tot en met zondag 24 augustus, een week na de El Cid. De locatie is Groepsverblijf “De Riethoeve” in Willemsoord bij Steenwijk. Deelname bedraagt €55, dit is inclusief maaltijden, overnachtingen, drinken en versnaperingen. Als je je hebt ingeschreven, zullen de details betreffende het programma en overige praktische informatie een week voor aanvang van het kamp naar je gemaild worden.

Als je je in wil schrijven, kan dat  hier. Informatie over de betaling is ook op de website te vinden. Aanmelden is mogelijk tot en met 15 augustus, eventueel afmelden tot en met 20 augustus. Wees er wel snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Om deel te kunnen nemen aan het kamp dien je wel lid te zijn van LVSJK Tanuki.

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?