Tanuki Game Night

Waarde leden,

Altijd al de kans willen pakken om je vrienden in te maken met een potje Halo (4). Of je dans moves te showen bij Dance Central. Wacht dan niet langer en ga helemaal los bij de Game Night dinsdag 18 november vanaf 20.00 uur in de Pelibar! Dit zijn maar een paar voorbeelden van de geweldige games die we voor jullie hebben klaarliggen om te spelen! Er zullen ook genoeg bordspellen aanwezig zijn, zodat iedereen zich kan vermaken. Mocht je een Nintendo 3DS in bezit hebben, neem deze dan zeker mee. Er wordt een gedeelte van de zaal speciaal ingericht voor Nintendo 3DS gebruikers, zodat die alle ruimte hebben om met elkaar te gamen. Andere handconsoles zijn natuurlijk ook welkom!

Voor de echte fanatieke gamers houden wij twee toernooien op het grote scherm. We zullen beginnen met Mario Kart (Wii) en daarna Super Smash Bros Melee (Game Cube). De prijs die je kan winnen per toernooi is een giftcard van de Gamemania, dus deze kans kan je niet aan je voorbij laten gaan!

Aanmelden voor het toernooi is heel simpel: mail naar eerstejaars@tanuki.nl en vertel aan welk toernooi je graag mee wilt doen (per toernooi €1,- inleg). Mail snel want er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar.
Wil je niet meedoen aan een toernooi maar wel games spelen met andere toffe Tanukianen, mail dan ook!

Lijkt dit jou ook helemaal geweldig? Kom dan dinsdag 18 november naar de Game Night in de Pelibar. Ook zal er Kirin (Japans bier) te verkrijgen zijn aan de bar. Wij verzorgen een paar kleine hapjes. Redenen genoeg om te komen!

game night