Nieuws

Tanuki: Belgiëreis

15 december 2013

belgiereis

Naar aanleiding van de poll op facebook heeft de Reisco een geweldig tripje naar België gepland!  Deze reis wordt een uitstekende kans om zowel elkaar als onze collega’s uit Gent (Tomo no Kai) beter te leren kennen.

De reis staat gepland voor het eerste weekend na de hertentamens.  Dat is dus 24, 25 en 26 januari. We zullen op de vrijdagmiddag naar Brussel reizen, even uit eten gaan en na het eten gezellig wat drinken in café Delirium (met maar liefst 2400 bieren!). Zaterdag gaan we eerst op culturele excursie naar de Japanse tuin en het museum en kunnen we daarna vrij door Brussel op avontuur. Er is ook een Super Dragon Toys aanwezig, waar je allerlei goodies en K-pop CD’s kan kopen! Zondag zullen we naar Gent gaan, waar we  samen met Tomo no Kai een door hen geplande dag zullen doorbrengen. Die avond keren we weer terug naar Nederland.

Het totaal komt op €80 en voor de mensen die naar het Atomium willen moet je er zo’n €8 bovenop rekenen. Voor een iets eenvoudiger overzicht hebben we de activiteiten en kosten uiteengezet voor jullie in prachtige tabellen die aan dit bericht zijn toegevoegd. Je kan je opgeven door te mailen naar reis@tanuki.nl met je naam, leeftijd en dat het gaat om de België reis. Dit kan t/m 28 December en er is maximaal plaats voor 25 mensen, dus wees er snel bij!!

Bekijk het programma

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?