Tanuki Bandnight

De starting act van de avond zal bestaan uit: Ashwin & the Partyboys! Deze jongens zijn Fresh&New en staan voor het eerst in de Tanuki programmering! Tanuki is benieuwd wat ze op 12 maart op tafel zullen gooien. De naam belooft in ieder geval veel goeds!

Al meerdere jaren achtereen worden de Tanuki-leden getrakteerd op uitstekend geluid op de bandjesavond. Met name door de constante aanwezigheid van Heil Kitty! Zij zullen ook op 12 maart weer zorgen voor de nodige mee-zingnummers en pogo inspirerende muziek! All Heil the Kitty!!!

bandjesfeest

Door het succes van de online kaartverkoop van het gala heeft de feestcie besloten voor elk feest een online loket te openen.
Online-kopers ontvangen deze keer een extra dikke korting (€1,-)!

Maarrr….het gaat ditmaal iets anders dan op het gala!

Dit is wat je moet doen:

1) Stort het juiste bedrag (leden: €3,- niet-leden: €5,-) op de Tanuki-rekening 13.27.22.291 o.v.v. je volledige naam en of je lid bent of niet.

2) Stuur een mailtje naar: tanukikaartjes.online@gmail.com met je volledige naam en wanneer je de storting hebt gedaan (als je voor meerdere mensen koopt, vermeld dan ALLE namen en lidmaatschap)!

3) Je ontvangt een mailtje met een toegangscode. Schrijf deze toegangscode op of print hem uit en neem hem vervolgens mee naar het feest!

Let op: De online kaartverkoop sluit op
dinsdag 10 maart om 23.59!!!

Van maandag 8 maart tot en met 12 maart zullen het bestuur en de feest cie in de hal van het Lipsius kaartjes verkopen. Dit zal gebeuren op de zelfde plek waar de galakaartjes verkocht werden, namelijk tegenover de hoofdingang van het Lipsius. Om het de leden zo gemakkelijk mogelijk te maken, zullen we er iedere dag van 17:00 tot 17:30 staan, zodat je regelrecht uit college kaartjes kunt kopen.