SVS Career Days

SVS organiseert dit jaar voor het eerst in haar geschiedenis de SVS Career Days. Hieronder volgt de officiële uitnodiging!

Bij deze nodigen wij u uit voor de SVS Career Days 2011, het grootste Sinologie Recruitment Event in Nederland! De SVS Career Days 2011 wordt georganiseerd door de Studievereniging Sinologie (SVS) en de China-Europe Growth Foundation. Van dinsdag 26 april tot vrijdag 29 april zullen er in Leiden en Rotterdam vele China-gerelateerde activiteiten georganiseerd worden zoals seminars, workshops, case studies, netwerk borrels en nog veel meer.

De SVS Career Days zijn naast informatief voor studenten, ook zeer interessant voor iedereen met een interesse in internationale betrekkingen, China en Azië. Op dinsdag 26 april zal het evenement groots geopend worden tijdens de Opening Day waar keynote speakers zoals o.a. China correspondent Garrie van Pinxteren, de Chinese Ambassade en de directeur van de Kamer van Koophandel George Ammerlaan zullen spreken. Ook voor de China Seminar Day op donderdag 28 april kan iedereen zich inschrijven! Tijdens deze dag zullen academici spreken over de huidige ontwikkelingen op het gebied van International Relations in China, afgesloten met een Panel Discussion onder leiding van Ingrid d’Hooghe van het Clingendael Instituut. Beide dagen worden afgesloten met een knallende netwerkborrel op locatie, om alle partijen de kans te geven elkaar te leren kennen. Voor meer informatie, bekijk het programma en de promotiefilm op onze website. Koop vóór 1 april een Passe Partout voor het hele evenement en maak kans om één van de twee retourvluchten vluchten te winnen naar Beijing of Taiwan!