Sakeproeverij in het SieboldHuis

De tentamens komen er dan weliswaar langzaam maar zeker aan, maar dat wil niet zeggen dat wij geen mooie activiteiten meer voor jullie in het verschiet hebben dit semester. Op woensdagavond 8 december aanstaande organiseert Tanuki namelijk een heuse sakeproeverij voor jullie!

De proeverij wordt verzorgd door sake-importeur Yoikogochi. In combinatie met een uitgebreide uitleg en presentatie van Dhr. Dick Stegewerns zul je op deze avond de kans hebben om enkele van deze topsake’s uit Japan kunnen proeven. Daarnaast zal natuurlijk ook voor een hapje gezorgd worden. De proeverij kost normaal gesproken 20 euro maar voor leden ligt de prijs op slechts 10 euro! Voor niet-leden liggen de kosten wel gewoon op 20 euro. De proeverij zal om 19.00 beginnen en vindt plaats in het Sieboldhuis!

Let op: Omdat er een beperkt aantal plekken beschikbaar is hangt er vanaf maandag 29 november a.s. een inschrijflijst op ons prikbord op de eerste verdieping van het Arsenaal. Wanneer je niet ingeschreven bent kunnen we niet garanderen dat je mee kunt doen, dus wees er snel bij!