Research In Progress

Wie dacht dat de vaste bewoners van het Arsenaal niets anders deden dan doceren, heeft het mooi mis! Een minstens net zo groot deel van de tijd van een academicus gaat op aan onderzoek, maar aangezien er les wordt gegeven volgens een vast rooster en over vooraf bepaalde stof, is er voor de docent nauwelijks ruimte erover te vertellen, en voor de student nauwelijks ruimte om ernaar te vragen. Tot nu!

LVSJK Tanuki voorziet – hopelijk – in een behoefte door de eerste Research In Progress avond uit haar bijna 30-jarige geschiedenis te organiseren. Zie het vooral ook als een variatie op de beroepenavond: wie graag de academische wereld in wil komt ruim aan zijn of haar trekken!
Het inhoudelijke deel wordt verzorgd door Dr. Erik Herber en Dr. Margarita Winkel, en zal plaats vinden in het Sieboldhuis, aan het Rapenburg 19 te Leiden. We beginnen graag op tijd, om de sprekers zoveel mogelijk tijd te gunnen: zorg dus dat je er op tijd bent! Na afloop zullen we in een nabijgelegen café onder het genot van een drankje de avond evalueren. Graag tot dan!