Research In Progress

Ondanks dat de vorige Research In Progress-avond tot onze grote spijt minder goed bezocht was dan we hadden gehoopt, gunnen we het project toch een tweede kans. In tegenstelling tot wat velen dachten is dit namelijk geen college in de avonduren: het is veel leuker! Er is doorgaans geen tijd voor, dus wanneer docenten over hun eigen onderzoek kunnen vertellen gaat dit gepaard met veel meer enthousiasme dan je doorgaans van hen gewend bent!

Het inhoudelijke deel wordt verzorgd door in ieder geval dr. Lindsay Black. Iedereen die ooit een college van deze redekunstenaar volgde weet dat je dit niet mag missen, of Internationale Betrekkingen nu wel of niet je interesse zijn. De tweede naam volgt zo spoedig mogelijk.
De avond zal wederom plaatsvinden in het Sieboldhuis, aan het Rapenburg 19 te Leiden. We beginnen graag op tijd, om de sprekers zoveel mogelijk tijd te gunnen: zorg dus dat je er op tijd bent! Na afloop zullen we in een nabijgelegen café onder het genot van een drankje de avond evalueren. Graag tot dan!