Nieuwe statuten en huishoudelijke reglement

Op de ALV van 9 juni behandelen we onder andere een grootschalige statutenwijziging én het nieuwe huishoudelijke reglement. Omdat de statuten de juridische grondslag vormen van onze vereniging, is het heel belangrijk dat je de nieuwe versie goed doorneemt.

Om duidelijker te maken wat er precies verandert, is er een bestand bijgevoegd wat puntsgewijs de wijzigingen langsloopt. We raden je dus aan om, wil je je goed en volledig voorbereiden, de huidige statuten, de nieuwe statuten en het wijzigingsoverzicht voor je te pakken zodat je goed kan vergelijken wat anders is. Het huishoudelijk reglement is een toevoeging aan de statuten die een stuk makkelijker en goedkoper te veranderen zijn. Daarom staan hier zaken in die wat vergankelijker zijn en zaken die makkelijker te wijzigen moeten zijn. Desalniettemin zijn het belangrijke regels en we raden je dus aan om ze goed door te lezen: dit is hét moment om de toekomst van Tanuki te beïnvloeden.
Ten slotte het volgende: omdat de statuten een zwaar juridisch karakter hebben, is het taalgebruik ook van juridische aard. Kom je hier nu niet goed uit, of heb je andere vragen over de statuten of het huishoudelijk reglement? Mail dan het bestuur op bestuur@tanuki.nl!

Statuten:


Huishuidelijke reglement:


Wijzigingsoverzicht: