LVSJK Tanuki Constitutieborrel 2010

Ieder jaar staat september niet enkel garant voor de start van een nieuw collegejaar maar ook voor de aanstelling van het nieuwe bestuur van LVSJK Tanuki. Een bestuur dat -kan ik u wel zeggen- zoals iedere jaargang niet kan wachten om te beginnen!
Dit feestelijk begin van een nieuw Tanuki-jaar en de daar bij behorende wisseling van de wacht vieren we graag met iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt op 7 september vanaf 17 uur in het prachtige Café de Burcht, gesitueerd aan Burgsteeg 14 te Leiden. Tevens zal er hierna uit gegeten worden; zodra daar meer concreets over duidelijk is verschijnt dit op de site.

Heel graag tot dan!

Tenslotte nog een noot voor de enthousiaste gebruikers van Facebook onder ons: het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat op Tanuki’s eigen pagina (ben je nog geen lid, dan kan dat hier) de constitutieborrel ook in de vorm van een nieuw evenement staat weergeven. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat zelfs Facebook zo nu en dan haar grenzen kent en niet iedereen deze uitnodiging al heeft ontvangen. Deze zou echter binnen nu en een paar uur op jullie digitale deurmat moeten ploffen!