Nieuws

Kleine Reis: Parijs

9 november 2016

kleinereisparijs
**AFGELAST**


Bonjour! ♥

De stad van de romantiek, eindeloze wandelingen langs de Seine, croissants en baguette, de pracht van de Eiffeltoren… Klinkt je dat goed in de oren? Ga dan mee met Tanuki naar het wonderlijke Parijs!

We hebben een gezellig en interessant programma voor je samengesteld. Hierbij kun je denken aan het Guimet Museum of Asian Arts, een fijne bootreis op de Seine, Aziatisch voedsel (ja, ja), en het bekijken van de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Notre Dame en Sacre Coeur! Dat en nog veel meer zal plaatsvinden in de stad van eten… [ahem]… Romantiek!

– Wil je met ons een weekend beleven dat gegarandeerd een super vet Pareisje gaat worden?
Via de webwinkel kun je direct betalen en jezelf een plek op de reis garanderen! https://tanuki.nl/product/kleine-reis-parijs/

Data: vrijdag 20 t/m zondag 22 januari 2017
Prijs: €199,95 (hierbij zijn inbegrepen: je vliegticket (!), verblijf, eerste dag avondeten (!), ontbijt, OV-kosten en activiteiten). 

Let op! Jezelf op “gaan” zetten op Facebook geldt niet als een aanmelding. Zodra je het product via de webwinkel hebt aangeschaft ( https://tanuki.nl/product/kleine-reis-parijs/) zul je een bevestiging per e-mail ontvangen (hou dus ook je e-mail in de gaten!).

Liefs,
de ReisCo 2016/2017

Bekijk hieronder het programma!

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?