Nieuws

Kamp 2018!

16 augustus 2018

 

Eerstejaars opgelet‼️‼️

Het is zo ver; een nieuw avontuur en een begin aan Japan- of Koreastudies. Het is natuurlijk allemaal wat spannend en nieuwe vrienden maken blijft altijd een dingetje. Net als op de eerste schooldag van de middelbare school ontmoet je allerlei verschillende mensen tijdens je eerste week van school. Wij bij Tanuki doen dat anders!

Ben jij ingeschreven als lid, je boeken al gekocht, maar heb je toch het gevoel dat er iets mist? Dan heb je geluk!

In het laatste weekend van augustus hebben wij namelijk het Eerstejaarskamp. Dit is de perfecte gelegenheid om je eerstejaarsgenootjes in een losse sfeer te ontmoeten voordat je daadwerkelijk begint aan je opleiding. Het kamp zal vol zitten met activiteiten zoals Koreaans eten maken, een origami workshop, K-pop dans en karate, snacks, speurtochten en meer dan genoeg chill-tijd om elkaar van top tot teen te leren kennen. Daarnaast krijg je een introductie over wat Tanuki allemaal inhoudt en de mogelijkheid om brandende vragen te stellen die Tanuki of studie gerelateerd zijn. Je wordt tenslotte het gehele weekend begeleid door ouderejaars Koreanisten en Japanologen die jou daar graag bij willen helpen.

Voor een kleine 55 euro bieden wij je eten, accommodatie, vervoer vanaf station Steenwijk en een hoop gezelligheid aan!

Kamp duurt van 24 t/m 26 augustus. Mocht je voor de rest nog vragen hebben, stel die dan vooral?

Veel liefs,

Bestuur 2018-2019 en de Kampcommissie

P.S. Vergeet NIET dat je lid moet zijn van Tanuki om deel te kunnen nemen aan het kamp. Meer informatie vind je hier en het product om je te kunnen aanmelden vind je hier.

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?