Eerstejaarskamp 2021

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, boom, menigte, gras, lucht, buiten en natuur Hallo nieuwe leden, Het is zo ver; een nieuw avontuur en een begin aan Japan- of Koreastudies. Het is natuurlijk allemaal wat spannend en nieuwe vrienden maken blijft altijd een dingetje. Net als op de eerste schooldag van de middelbare school ontmoet je allerlei verschillende mensen tijdens je eerste week van school. Wij bij Tanuki doen dat anders! Van 3 t/m 5 september organiseren wij ons jaarlijkse Introductiekamp. Dit is de perfecte gelegenheid om je eerstejaarsgenootjes in een losse sfeer te ontmoeten voordat je daadwerkelijk begint aan je opleiding. Het kamp zal vol zitten met activiteiten en meer dan genoeg chill-tijd om elkaar van top tot teen te leren kennen. Daarnaast krijg je een introductie over wat Tanuki allemaal inhoudt en de mogelijkheid om brandende vragen te stellen die Tanuki of studie gerelateerd zijn. Je wordt tenslotte het gehele weekend begeleid door ouderejaars Koreanisten en Japanologen die jou daar graag bij willen helpen. Voor een kleine 55 euro bieden wij je eten, accommodatie, en een enorm leuke tijd die je niet meer gaat vergeten! Natuurlijk is de situatie door Corona allemaal wat onzeker. Maar maak je vooral geen zorgen. Wij houden binnen de vereniging de situatie goed in de gaten en alles wordt georganiseerd rondom de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Stel het kamp kan toch uiteindelijk niet doorgaan, dan krijg je de 55 euro gewoon teruggestort. Mocht je nog twijfelen of je wilt gaan, hier een paar puntjes die je hopelijk over de streep slepen!
  • Je leert mede aankomende studenten kennen! Geef toe, een nieuwe studie starten met allemaal nieuwe lui is spannend geen zorgen we’ve been there. Dit is dus een geweldige manier om alvast wat super leuke mensen te leren kennen.
  • Je leert ook nog eens ouderejaars kennen! Geloof me, alle ouderejaars zijn schatjes en misschien kunnen ze je wel helpen met het fixen van een kamer in Leiden. Lekker profiteren van die ouderejaars dus!
  • We hebben allerlei activiteiten bedacht om er een gezellig weekend van te maken!
  • Heerlijk eten dat wij voor jullie gaan koken om een beetje in het sfeertje te komen van studentenvoedsel.
  • Een super leuke locatie (er is zelfs een kangoeroe).
Ren dus snel naar de winkel of klik hier haal jouw kamptickets binnen, want vol = vol. Heel veel liefs, Bestuur 2020-2021 en de Kampcommissie PS. Vergeet NIET dat je lid moet zijn van Tanuki om deel te kunnen nemen aan het kamp.