Imagine Film Festival 14 april – 24 april + winactie!

Imagine_2016_Teaser_Liggend

“Van 14 t/m 24 april vindt de 32steeditie van Imagine Film Festival plaats in EYE in Amsterdam. Elf dagen lang zullen wij weer een divers en avontuurlijk programma rondom de fantastische film aanbieden.

Naast de vertoning van ruim 50 lange en 40 korte films, zullen wij ook allerlei activiteiten organiseren. Zo zullen bekende (inter)nationale gasten ons festival komen verrijken en gaan er lezingen, masterclasses, Q&A’s en interviews plaatsvinden. Maar ook de Night of Terror zal niet ontbreken, de Best of Imagine zal weer plaatsvinden op de laatste festivaldag en er wordt een filmquiz georganiseerd. Het themaprogramma van het festival is dit jaar gewijd aan architectuur.

Er zal tijdens dit festival ook een anime film vertoond worden van een bekende regisseur. Wil je kans maken om deze anime of een andere film naar keuze te bezoeken? Stuur dan uiterlijk dinsdag 12 april je antwoord op de volgende vraag naar intern@tanuki.nl: “Hoe heet deze anime film en wie is verantwoordelijk voor de regie?”
Wie weet win jij een van de twee vouchers die wij mogen weggeven!

Een overzicht van het gehele programma vind je hier: http://imaginefilmfestival.nl/programma/az.