E-mailadres
Commissievoorzitter
Dennis Overzet
Leden
Dennis Overzet
Roos Schaapsmeerders

Raad van Toezicht

Missie
De Raad van Toezicht, ofwel RvT, is het raadgevende en toezichthoudende orgaan binnen de studievereniging en heeft als taak het adviseren van het zittende bestuur en de ALV, en het toezicht houden op– en het naleven van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De Raad van Toezicht probeert zo het bestuur te ondersteunen om de continuïteit van de vereniging zoveel mogelijk gewaarborgd te houden.

Leden van Tanuki mogen altijd de Raad van Toezicht benaderen bij eventuele vragen of problemen met het bestuur of binnen de vereniging via rvt@tanuki.nl.

Samenstelling
De Raad van Toezicht bestaat uit minimaal drie en uit maximaal vijf leden, en worden benoemd voor een termijn van twee jaar door de ALV. Leden zijn vaak zelf ook actief geweest binnen de vereniging, als bestuurslid of commissielid bijvoorbeeld, maar dit is geen vereiste. Het belangrijkste is dat dat leden betrokken zijn en een hart hebben voor de vereniging.

Op dit moment is er één vrije zetel binnen de Raad van Toezicht. Ben je hierin geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je naam, studiejaar en een korte motivatie naar rvt@tanuki.nl.

Aankomende activiteiten van deze commissie

Geen evenementen gepland