Lustrum- en Feestcommissie
E-mailadres
Commissievoorzitter
Eva van Schijndel
Leden
Lukas van den Anker
Pleun Bremmers
Brett Chow
Menno Ederer
Marijn van Gaal
Marijn Graafland
Bart van der Poel
Adam Reed
Rik Sander

Lustrum- en Feestcommissie

Om nog even profijt te nemen van het lustrumjaar wordt de Lustrumcommissie aangehouden voor één extra (half)jaartje! Tot en met de diesweek is de Lustrum- en Feestcommissie een dubbele commissie, oftewel: ze neemt de taken van beide commissies onder zich. Na de diesweek zal deze commissie verdergaan als enkel de Feestcommissie.

Zie hieronder de beschrijvingen voor de twee delen van deze commissie:

In een lustrumjaar horen nou eenmaal een boel extra activiteiten en festiviteiten, en dit kunnen we niet zonder een groep enthousiaste Tanukianen in de Lustrumcommissie. Daarnaast, als commissie die helemaal in het teken staat van de verjaardag van Tanuki, valt het organiseren van de diesweek ook onder de lustrumcommissie. Aangezien het lustrum na deze diesweek voorbij is, is dit ook een uitermate geschikte commissie voor de tweedejaars Japangangers onder ons.

Voor alle feestende Tanukianen onder ons organiseert de feestcommissie enkele feesten per semester, met als klap op de vuurpijl een spectaculair gala. In de feestcommissie heb jij de touwtjes in handen en mag je de feesten tot in de details invullen zoals jij het graag ziet, denk aan thema, locatie en zelfs de muziek. Dus trek je beste feestpak aan en kom bij de feestcommissie, die danspasjes van jouw mede-Tanukianen verdienen een podium buiten de collegezalen!

 

Stuur met jouw aanmelding graag het volgende mee:

Motivatie, idee voor een activiteit/feest en eventueel: voorkeur voor feesten of activiteiten organiseren (of geen voorkeur).

Aankomende activiteiten van deze commissie

Geen evenementen gepland