Nieuws

Commissieleden ’22-’23 gezocht!

12 september 2022

Commissieleden ‘22 – ‘23 gezocht!

De aanmeldingen voor commissies zijn eindelijk geopend! Dus pak je kans en help Tanuki er weer een geweldig jaar van te maken~

 

Omdat er geen introkamp is geweest waar alle commissies zijn voorgesteld aan de eerstejaars, zal er komende week elke dag een commissie in de spotlight gezet worden. Als je twijfelt of vragen hebt over de commissies, houd dan vooral de socials in de gaten, of mail naar assessor-intern@tanuki.nl.

 

Solliciteren voor een commissie kan via de Tanuki website. Onder het kopje “Commissies” kan je direct solliciteren, of op de commissiepagina’s klikken voor meer informatie. Let op: Wat commissies willen ontvangen bij jouw aanmelding verschilt per commissie! Lees onderstaande eisen goed door, of check de specifieke commissiepagina’s op de website.

 

AcquiCo: Motivatie, relevante (werk)ervaring en eventueel: CV/LinkedIn

EerstejaarsCo: Motivatie.

JournalCo: Motivatie, idee voor in de journal en eventueel: gewilde positie (redactie, ontwerp, illustraties) en/of ervaring.

KampCo: Motivatie.

KCC: Motivatie, favoriete Japan-gerelateerde hobby/interesse en idee voor een activiteit.

Lustrum- en FeestCo: Motivatie, idee voor een activiteit/feest en eventueel: voorkeur voor feesten of activiteiten organiseren (of geen voorkeur).

ReisCo: Motivatie en voorkeur voor reislocatie.

 

Solliciteren voor meerdere commissies mag natuurlijk altijd, maar houd het ook realistisch voor jezelf.

 

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 23 september, 23:59. We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?