Boekenverkoop

Zoals altijd verzorgt Tanuki weer de lesboeken met korting voor het aankomende semester.

We hebben onze uiterste best gedaan voor ieder jaar de juiste boeken te selecteren, maar het blijft je eigen verantwoordelijk ervoor te zorgen dat de boeken overeenkomen met wat de docent heeft voorgeschreven.

De boekenverkoop voor het aankomende semester is van start gegaan!

We werken voor de verkoop weer samen met Smartbooks om jullie tegen een zo goedkoop mogelijke prijs alle boeken te leveren. Op de site van Smartbooks zijn nu de boeken voor het tweede semester van het eerste en tweede jaar te vinden. Let op dat sommige boeken optioneel zijn, maar we hebben ze toch beschikbaar gesteld (in overleg met de docenten) indien studenten prijs stellen op een fysiek exemplaar. Op de website moet je een account aanmaken bij het bestellen (of degene van een eerdere verkoop hergebruiken). Dit account staat los van je account op onze website.

De deadline voor het bestellen van de boeken is uiterlijk 25 januari zodat wij ze op tijd door onze leverancier kunnen laten bezorgen.

Het is niet mogelijk boeken te bestellen zonder Tanuki-lidmaatschap. Wat je heel makkelijk direct kan afsluiten via onze website! 😉 Let erop dat wij actief controleren of een bestelling is gedaan door iemand die ook beschikt over ons lidmaatschap. Indien dit niet het geval is zullen we contact met je opnemen.

Welke boeken je nodig hebt voor jouw vakken aankomend semester is te vinden in de studiegids (https://studiegids.universiteitleiden.nl/studies/9688/japanstudies).

De boeken kunnen bij aanvang van het semester zoals altijd opgehaald worden op het Lipsius. Informatie over de exacte datum en tijd wordt t.z.t. met jullie gedeeld.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via bestuur@tanuki.nl!