Bestuursmededeling persconferentie 12 november

Beste Leden,

Vanavond is er een nieuwe persconferentie omtrent de sterk toenemende besmettingen. Het bestuur gaat dit weekend een extra vergadering houden om de aanvullende maatregelen te bespreken. Daarna zullen we via alle kanalen (Discord, Facebook, Instagram, website en mail) onze stappen wat betreft de komende activiteiten duidelijk maken.

Mocht je daarna nog vragen hebben, schroom dan niet om mij een mail te sturen op voorzitter@tanuki.nl.

Wij als bestuur nemen de pandemie serieus en raden iedereen met klem aan om de adviezen vanuit overheidswege op te volgen en je regelmatig te laten testen. We verzoeken jullie bij klachten thuis te blijven en om vijf dagen na een bijgewoonde activiteit een zelftest te doen.

Ten slotte kunnen we ons goed voorstellen dat jullie je zorgen maken over de eigen veiligheid en die van vrienden en andere Tanuki-leden. Mochten jullie vragen of zorgen hebben over je veiligheid binnen Tanuki en op Tanuki-activiteiten, voel je dan vrij om deze met ons te bespreken of bij ons te uiten per mail.

We willen iedereen een hart onder de riem steken en wensen jullie allemaal ontzettend veel sterkte, want het is een zware tijd. Weet dat de Universiteit Leiden een Student Support netwerk heeft waar je naartoe kunt bellen (071-527 8025) of kunt mailen.
Daarnaast kun je altijd bij de studiecoördinator van je studie terecht, bij de POPcorner van de faculteit en op de website van Caring Universities.

Veel liefs,
Namens het 40e Bestuur “Soju with Ice Tea”

Dennis Overzet
Praeses L.V.S.J.K. Tanuki