Bestuursjaar
2020-2021
Bestuursleden
Laura Noordermeer (Praeses)
Clara Debard (Ab-Actis)
Remy Zoutman (Quaestor)
Kirstin Toren (Assessor Intern)
Carelina Persoon (Assessor Extern)
Ilja Markesteijn (Assessor Eerstejaars)
Status
e.t.
v.l.n.r. Ilja, Remy, Laura, Clara, Kirstin Niet op de foto: Carelina

Bestuur 39

Potje Zoomen?

Praeses

Hoi! Ik ben Laura Noordermeer, 22 jaar, en vervul dit jaar de functie van Praeses. In mijn functie houd ik het overzicht over het reilen en zeilen binnen de vereniging, zit ik de ALV’s en onze wekelijkse bestuursvergaderingen voor en zorg ik er in het algemeen voor dat alles gesmeerd loopt. Ik hoop de leden te kunnen (blijven) betrekken bij de vereniging, ook in tijden van een pandemie, en een divers aanbod van zowel online en offline activiteiten te kunnen bieden. Ik houd ontzettend veel van musicals. De laatste die ik in het theater zag was Anastasia, maar ik heb ook gesmuld van Hamilton op Disney+. Vanwege mijn voorliefde voor theater spendeer ik een groot deel van de week bij mijn bijbaantje in de TheaterHangaar bij Soldaat van Oranje de Musical. De volgende show staat trouwens al op de planning: op 20 december ga ik naar Annie de Musical!

Ab-Actis

Gegroet iedereen, ik ben Clara Debard, 22 jaar en aankomend jaar jullie Abactis! Jullie hebben mij al vast zien mailen of nieuwsbrieven binnen gekregen van yours truly, maar ik notuleer ook onze vergaderingen. Zoals mijn functie dus als zegt: secretaris. De reden dat ik bestuur ben geworden is dat ik graag wil teruggeven aan Tanuki wat Tanuki mij heeft gegeven de afgelopen drie jaar. Nu is dit wat moeilijker door Covid-19, maar we gaan er het beste van maken! Ik hoop heel erg dat de eerstejaars het naar hun zin zullen hebben ondanks de hele situatie. Buiten het bestuur zal ik mij dit jaar vooral bezig houden met mijn scriptie. Stilzitten vind ik echter erg moeilijk, dus ik prop mijn week ook vol met studie middagen met vrienden, boulderen en in het weekend paardrijden. Nooit druk genoeg, want daarnaast plan ik ook wel eens activiteiten zoals uitjes en, als ik er tussendoor tijd voor heb, gamen en films kijken.

Quaestor

Hoihoi allemaal! Ik ben Remy Zoutman, twintig jaar en ik vervul dit jaar de functie van quaestor oftewel penningmeester. Ik heb er veel zin om er een leuk jaar van te maken en voor jullie aan de slag te gaan. Door de corona zijn natuurlijk veel activiteiten niet mogelijk maar we proberen in ieder geval om nog zo veel mogelijk veilig fysiek te organiseren! Verder ga ik samen met de anderen van het  bestuur aan de slag met de website, en wat dachten jullie van een merch design contest! Mocht je zelf ideeën hebben ben ik ook altijd bereikbaar. Nu we allemaal thuis zitten ben ik zelf vooral bezig met studie en ben ik vaak te vinden op discord. Ik studeer sinds dit jaar naast Japans ook Chinees, dus lekker druk allemaal maar dat mag de pret zeker niet drukken.

Assessor Intern

Hey hallo, ik ben Kirstin Toren, 21 jaar, en vervul dit jaar de positie van Assessor Intern. Mijn primaire taken zijn het bijhouden van de Tanuki website en onze verschillende social mediakanalen. Daarnaast houd ik in de gaten hoe het er bij de verschillende commissies aan toe gaat en schrijf ik ook mee voor de journalcommissie.

Voor komende jaar wil ik er met mijn bestuur samen natuurlijk voor zorgen dat jullie als leden in deze rare tijd ook gewoon een heel leuk jaar gaan beleven met leuke evenementen. Daarnaast zal ik ook hard aan het werk gaan aan de website. Deze heeft namelijk wel een opfrisbeurt nodig.

Dan nog iets leuks over mijzelf: ik hou echt enorm van Kerst. Ik kijk dan ook elk jaar weer uit naar het moment waarop ik mijn kerstboom dan eindelijk kan opzetten en luid kerstmuziek kan blasten. Daarnaast houd ik van pinguïns en ben ik bang voor vlinders als ze om me heen of naar me toe vliegen (ze zijn alleen eng als ze vliegen).

Assessor Extern

Hallo! Ik ben Carelina (Kara) Persoon, 21 jaar en doe Koreastudies. Als assessor extern ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van externe contacten en zorg ik ervoor als voorzitter van de acquisitiecommissie dat de Japan en Korean Company day succesvol wordt georganiseerd. Dit bestuursjaar wil ik – ondanks COVID-19 – er een leuk jaar van maken met leuke events en waarin we jullie ook de mogelijkheid geven om te proeven van wat je met je studie allemaal kunt gaan doen later.

In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met het raten van (Koreaanse) films en kan ik ook uren praten over hoe goed of hoe slecht een bepaalde film wel niet was. Daarnaast ben ik best wel sportief en probeer ik de workouts van fitness influencers te volgen zonder een spierverrekking op te lopen.

Assessor Eerstejaars

Hoi allemaal! Ik ben Ilja, 19 jaar, eerstejaars Koreastudies en dit jaar heb ik de eer om Eerstejaarsassessor te mogen zijn van LVSJK Tanuki. Ik zal mijn best doen leuke evenementen te organiseren samen met mijn commissie, zodat we elkaar ondanks deze rare tijden toch nog kunnen leren kennen en gewoon lekker gezellig kunnen doen!

Een leuk weetje over mij? Ik zing graag en maak regelmatig covers! Dus wees niet verrast als je me opeens van 4 straten verderop hoort zingen 😉