Begin
30-03-2023 17:00
Einde
20:00
Locatie
Dining Tokyo, Herenstraat 8, 2313 AK Leiden
Organisator
Praeses Hoi, ik ben Robin, jullie voorzitter voor dit academische jaar. Ik ben 23 jaar oud en ben e̢̳͇̺̺̾ͪ̋̚ę̮͙̝͔̻̺͉̾ͩ̉r͙̞̟̈́̀͌͊͘s̡̭͉̳͔̭͕͈̠͛t̗͙̺͈ͧ͆ͣ̚̕e̶͖̰͊jaars (voor de 3e keer). Ik woon[...]

Uitzwaaiborrel

Lieve leden, voor deze maandelijkse borrel hebben we wat speciaals gepland. Om de tweedejaars namelijk in stijl uit te kunnen zwaaien voor hun vertrek naar Japan, organiseren we onze borrel bij de nieuwe Leidse Izakaya: Dining Tokyo! Bij Dining Tokyo is er een uitgebreide kaart met lekkere (en betaalbare ;)) drankjes, waarbij zoals gewoonlijk de eerste gratis is. Omdat we voor de eerste keer hier borrelen en het personeel een idee willen geven van hoeveel Tanukianen ze kunnen verwachten, zouden we jullie wel willen vragen het volgende formulier in te vullen als je van plan bent te komen: https://forms.gle/WxvH7LC3dnFhB9pT6 (maar mocht je last-minute zonder aanmelding willen aansluiten, ben je nog steeds van harte welkom)

 

De borrel is deze donderdag 30 maart om 17:00, dus ook het uitgelezen moment het einde van de midterm-week te vieren. Het adres van Dining Tokyo is Herenstraat 8, 2313 AK, Leiden.

Andere activiteiten