Begin
21-10-2022 17:00
Einde
22:00
Locatie
Lipsius 227
Organisator
De naam Kunst- en Cultuurcommissie zal je niet vaak in volledigheid gehoord krijgen, want KCC is toch net wat makkelijker. Deze commissie heeft twee doelen[...]
Prijs

Gratis (Wokmaaltijd: €6,40)

Om je aan te kunnen melden voor deze activiteit moet je moet je lid zijn. Ben je al lid? Log dan hieronder in:

KCC Spellenavond

Toe aan een pauze van al dat gestudeer voor de midterms? Kom dan unwinden bij de spellenavond van de KCC! Op 金21 oktober zullen we weer bij elkaar komen om gezellig samen spelletjes te spelen. Hoe meer spelletje hoe meer vreugd, dus heb jij een spel dat we echt niet kunnen missen? Neem het dan vooral mee! En we houden het dit keer niet alleen bij bordspellen, er zal ook een heuse Dungeon Master aanwezig zijn die een kort avontuur voor gaat bereiden voor degenen die graag een keer een potje DnD zouden willen doen.

Vanwege het enorme enthousiasme voor de vorige spellenmiddag, vragen wij jullie om je aanwezigheid van tevoren aan te geven. Dat kan tot en met 水 18 oktober, dan kunnen we genoeg plek voor iedereen regelen.

Er zal ook iets lekkers te eten gereld worden. De kaartjes daarvoor zijn hier op de website te koop tot 木 20 oktober 12:00. De max. capaciteit daarvoor is echter 30 mensen, dus wees er snel bij! Je voorkeur voor de maaltijd (kip saté, kip teriyaki of tofu sweet-sour) kan je aangeven in het formulier.

Andere activiteiten