Begin
06-04-2023 17:00
Einde
21:00
Locatie
Lipsius 2.02 & 2.05
Organisator
De naam Kunst- en Cultuurcommissie zal je niet vaak in volledigheid gehoord krijgen, want KCC is toch net wat makkelijker. Deze commissie heeft twee doelen[...]

KCC Spellenavond 3 & Super Smash Toernooi

Lieve Tanukianen,

Op 6 april is weer tijd voor een spellenavond! En ook dit keer is er weer een Smash toernooi! Grijp deze kans om de vorige winnaars van hun troon te stoten en de prijs te winnen. Ja dat hoor je goed, er zal weer een hele mooie prijs te winnen vallen, maar wat het is houden we nog even geheim. Er zullen naast Smash natuurlijk ook gewoon bordspelletjes gespeeld worden, dus neem ook vooral weer je favoriete (japan-themed) spellen mee. De spellenavond zelf zal beginnen om 5 uur en het smash toernooi gaat om 6 uur van start. 


Wij zullen dit keer geen eten verzorgen, dus jullie zullen er zelf voor moeten zorgen dat je genoeg fuel hebt om het toernooi te winnen. Wel zal er een waterkoker aanwezig zijn, dus je kan altijd je favoriete instant noodles meenemen. Ook zorgen we er wel voor dat er snacks en drinken aanwezig zijn. 

 

Om ervoor te zorgen dat er voldoende controllers zijn tijdens het toernooi en iedereen ook een controller heeft waarmee ze comfortabel kunnen spelen, vragen we de deelnemers om, als dat kan, een eigen controller mee te nemen. 

 

Als je mee wil doen aan het Smash toernooi kun je je via de onderstaande link opgeven, zodat onze game-master jullie alvast in brackets kan plaatsen. Je kan je opgeven tot en met 3 april, anders is het helaas pindakaas. Als je alleen spelletjes wil komen spelen kun je gewoon aan komen waaien, dat zal met dit weer wel lukken. 

https://forms.gle/Uk9m5Wci7Dph7eyb6 

 

Wat: spellenavond + smash toernooi

Wanneer: 6 april 17:00

Waar: Lipius 2.02 & 2.05

Hoe: indien je mee wil doen aan het toernooi, opgeven via het formulier.

Andere activiteiten