Begin
06-02-2023 17:00
Einde
19:00
Locatie
Lipsius 2.06
Organisator
Na een jaar lang zwoegen in de collegebanken is het naast vakantie, ook wel eens tijd die plek waar je al zoveel over hebt gelezen[...]

Infoavond Japanreis

Nieuw jaar, nieuwe japanreis!

 

We zijn hier bij de reiscommissie druk bezig om een geweldige reis voor jullie op te zetten. Op basis van de enquête die is ingevuld, hebben we een collectie van interessante steden, leuke activiteiten en comfortabele hotels opgesteld. Die zullen we allemaal bekend maken tijdens de Tanuki-Japanreis informatiesessie op 6 februari om 17:00-19:00 in lokaal 206 in het Lipsius. Schrijf deze datum dus alvast op in je agenda. Kan je hier niet fysiek bijzijn? Geen probleem! De sessie zal ook worden opgenomen waardoor je hem later kan terugkijken. Na deze sessie zullen de tickets voor de reis een maand lang te koop zijn.

 

Wat kunnen we jullie wel alvast vertellen? De Japanreis zal ongeveer twee weken duren en zal langs meerdere grote en kleine steden gaan. De exacte data is nog niet bekend, maar het zal eind-juni of begin-juli plaatsvinden. De prijsschatting is rond de €1500,- en we doen ons best jullie de beste kwaliteit voor het geld te geven. Bij deze prijs zitten inbegrepen de verblijven, vervoer tussen hotels, meerdere activiteiten, professionele guides en de vlucht. Indien je graag de vlucht zelf wilt boeken, kan je dit doorgeven aan de reiscommissie. De activiteiten tijdens deze reis zijn heel diverse; van dieren-cafés en modeshoppen in Harajuku of wandelen in de natuur van Hakone tot een foodtour in Osaka en het Gion-Matsuri in Kyoto. Ondanks veel leuke evenementen, hoef je je geen zorgen te maken of je genoeg vrije tijd zal hebben. Er zitten sowieso drie vrije dagen in het programma en veel van de activiteiten zijn optioneel, zodat iedereen kan kiezen wat het beste bij hun past. Meer van deze activiteiten zullen worden bekend gemaakt tijdens de informatiesessie, dus ‘stay tuned’!

Andere activiteiten

Geen andere activiteiten