Begin
02-09-2024 15:00
Einde
04-09-2024
11:00
Locatie
Groepsaccommodatie Katteveld
Organisator
Sortir de la grille
Prijs

50

Eerstejaarskamp 2024

Kaartverkoop Eerstejaarskamp Tanuki is geopend!

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur om het nieuwe studiejaar te beginnen? Het Eerstejaarskamp van Tanuki staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jou een geweldig weekend te beleven! Van 2 september tot en met 4 september zijn we te vinden in de prachtige Groepsaccommodatie Katteveld in Utrecht. Bereik de locatie eenvoudig met eigen vervoer en bereid je voor op drie dagen vol plezier, nieuwe vriendschappen en geweldige activiteiten.

Voor slechts €50 kun jij erbij zijn! Dit bedrag dekt je accommodatie, maaltijden en alle activiteiten tijdens het kamp. Het is heel eenvoudig om je aan te melden. Vul het aanmeldformulier in en verzeker jezelf van een plekje op dit fantastische kamp.

Het Eerstejaarskamp is de perfecte manier om je medestudenten te leren kennen, te genieten van leuke spellen en avonturen, en een geweldige start te maken aan je studietijd. Het belooft een weekend vol plezier en mooie herinneringen te worden die je niet wilt missen!

Grijp deze kans en meld je vandaag nog aan! We kijken er enorm naar uit om jou te verwelkomen op het Eerstejaarskamp van Tanuki.

Tot dan!

Vul dit aanmeldformulier in NADAT je een ticket in de webshop hebt gekocht: https://forms.gle/YGQViR7XtJaDg4AJ6

Andere activiteiten