Begin
19-09-2022 20:00
Einde
23:00
Locatie
Musicon, Soestdijksekade 345, 2574 AL Den Haag
Organisator
Praeses Hoi, ik ben Robin, jullie voorzitter voor dit academische jaar. Ik ben 23 jaar oud en ben e̢̳͇̺̺̾ͪ̋̚ę̮͙̝͔̻̺͉̾ͩ̉r͙̞̟̈́̀͌͊͘s̡̭͉̳͔̭͕͈̠͛t̗͙̺͈ͧ͆ͣ̚̕e̶͖̰͊jaars (voor de 3e keer). Ik woon[...]

BRIDEAR – Tanuki Concert Time

J-Rock/J-Metal-fanaten en muziekliefhebbers open voor een verassing opgelet! BRIDEAR 🌹 is binnenkort in Nederland en Tanuki kan niet wachten om los te gaan in de zaal!! Speciaal voor onze leden hebben wij een code voor 15% korting op de ticketprijs. Je vindt deze code op de tanuki website: https://tanuki.nl/bridear. De code is ALLEEN bestemd voor leden, gelieve deze dus niet verder te verspreiden ❤️ Let op: De korting is alleen geldig voor de reguliere tickets van €15.

Het concert vindt plaats op maandag 19 september in Musicon: Soestdijksekade 345, 2574 AL Den Haag. De deur gaat open om 20:00, waarna de support-act begint om 20:30 en BRIDEAR zelf om 21:15.

We zullen met een groepje reizen naar Den Haag, maar natuurlijk kan je ook op eigen gelegenheid komen en ons daar treffen! Details over de precieze vertrektijd komen later jullie kant op.

Hopelijk zien we jullie daar voor een gezellige avond vol fantastische muziek 🎸⚡️🌹

Check ook de website van Musicon voor meer informatie over het concert en BRIDEAR: https://musicon.nl/event/bridear-jpn-support/

 

Wat: BRIDEAR concert

Waar: Musicon, Den Haag

Wanneer: 19 september, vanaf 20:00

Prijs: €15, met 15% korting via https://tanuki.nl/bridear

Andere activiteiten