Begin
14-03-2023 18:00
Einde
20:00
Locatie
Lipsius 2.01
Organisator
Praeses Hoi, ik ben Robin, jullie voorzitter voor dit academische jaar. Ik ben 23 jaar oud en ben e̢̳͇̺̺̾ͪ̋̚ę̮͙̝͔̻̺͉̾ͩ̉r͙̞̟̈́̀͌͊͘s̡̭͉̳͔̭͕͈̠͛t̗͙̺͈ͧ͆ͣ̚̕e̶͖̰͊jaars (voor de 3e keer). Ik woon[...]

Soco-ALV

Beste leden,

Bij deze laten we jullie weten dat de eerstvolgende ALV (de derde van het jaar alweer) gepland staat voor dinsdag 14 maart om 18:00. Een ALV is dé plek om je mening te geven over verenigingszaken, kritische vragen te stellen, of op elke andere manier actief betrokken te zijn bij de voortgang van jouw vereniging. We moedigen ieder lid dan ook aan langs te komen!

Deze ALV zullen we onder andere de sollicitatiecommissie gaan instemmen (& mocht je nog interesse hebben in een plekje in de soco: de deadline voor aanmeldingen is nog niet verstreken ;))

 

De agenda en de bijbehorende stukken voor de ALV zullen binnenkort geplaatst worden op onze website. Deze zullen jullie ook nog met het convocaat via de mail ontvangen samen met de link naar de bijbehorende website-pagina. Via deze pagina kan je ook opgeven dat je de ALV online wilt bijwonen, of je stem afdragen aan een ander lid.

 

Voor commissievoorzitters en commissieleden is aanwezigheid verplicht. Als je niet aanwezig kan zijn is het belangrijk dat je je tijdig afmeldt via dezelfde website-pagina zoals hierboven vermeld staat. Dit kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Commissies zullen nog bericht worden wanneer deze pagina online staat.

 

De locatie van de ALV volgt ook spoedig.

Andere activiteiten