Zoektocht commissieleden!

Hey hallo lieve leden,

Het studiejaar is weer gestart. Jullie zijn waarschijnlijk allemaal hard aan het werk, maar wil jij nou ook af en toe wat afleiding? Nou kom dan gezellig bij een commissie!!! Een leuke manier om wat te doen binnen je studievereniging, nieuwe skills te leren die goed staan op je cv, en om natuurlijk allemaal andere Tanukianen te leren kennen uit alle jaarlagen. Deze Tanuki commissies zijn nog op zoek naar commissieleden:

De Korea reiscommissie (reistanuki@gmail.com):
Wij weten ook dat er nu veel onzekerheid is omtrent reizen volgende zomer. Toch is deze commissie sterk aan te raden. Als het wel kan heb je een super reis opgezet. Gaat het niet door dan heb je wel mooi geleerd hoe het opzetten en het plannen van een groepsreis in elkaar steekt. Altijd handig. Daarnaast mag iedereen meedoen. Dus ook als je Japanstudies studeert!

De acquisitiecommissie (acquisitietanuki@gmail.com)
Is het wat serieuzere werk misschien wat meer voor jouw en lijkt het je wat om te netwerken met bedrijven en andere verenigingen? Dan is de acquisitiecommissie perfect. Je helpt met het opzetten van de jaarlijkse company days en organiseert evenementen in samenwerking met andere verenigingen.

De journalcommissie (journaltanuki@gmail.com)
Binnen de journalcommissie kan jij meewerken aan de creatie van onze eigen Tatanukiki! Ben jij misschien niet zo goed in schrijven of vind je het niet zo leuk? Maak je geen zorgen, want ook dan is er genoeg dat je binnen deze commissie kan doen. Denk aan het leren proofreaden van stukjes, werken met Adobe InDesign en Illustrator, het interviewen van professoren en studenten, het tekenen van cartoons, het maken van quizzen en horoscopen, en nog veel meer. Kortom, er zit dus vast wel iets tussen voor jouw. De journalco is nog expliciet op zoek naar eerstejaars om er een aantal mooie nummers van te maken!

De Koreaanse kunst en cultuurcommissie (kunstcultuurtanuki@gmail.com):
Wil jij evenementen organiseren die een kunstzinnig, cultureel en Koreaans tintje hebben ? Kom dan bij de Koreaanse KCC! Organiseer zoal leuke workshop, ga naar tentoonstelling, of organiseer een Koreaanse kookmiddag.

De kampcommissie/introcommissie (kamptanuki@gmail.com):
Als lid van de kamp-/introcommissie organiseer jij een top introkamp of activiteit voor de eerstejaars van volgend jaar. We hopen natuurlijk allemaal dat het kamp dan wel weer door zal kunnen gaan, maar anders zal je samen met je commissie een ander leuk evenement opzetten om de eerstejaars te verwelkomen.

De eerstejaarscommissie (eerstejaarstanuki@gmail.com):
Ben jij een eerstejaars? Dan is deze commissie voor jouw. Samen met de eerstejaarsassessor organiseer je leuke evenement voor jouw mede Tanukianen. Denk zoal aan filmavonden, spelletjesavonden… en zo is er nog veel meer wat je kan doen!

Om je voor een commissie aan te melden kan je mailen naar de bovenstaande mail met je naam, studie en motivatie.