WHEN MARNIE WAS THERE DVD/Blu-ray release + winactie

LUMB908_WhenMarnieWasThere_2D

De nieuwe animatiefilm WHEN MARNIE WAS THERE is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray! Een film van Hiromasa Yonebayashi naar de gelijknamige roman van Joan G. Robinson, geproduceerd door de beroemde Japanse animatiestudio Studio Ghibli.

Op jonge leeftijd verliest de introverte Anna haar ouders en wordt ze geadopteerd. Wanneer haar astma verslechtert stuurt Anna’s adoptiemoeder haar naar de Oiwa’s, een gezin dat in een klein dorpje dicht bij de zee woont. Voor Anna betekent dit de start van een zomer vol avontuur, die begint bij haar ontdekking van een huisje in een moeras. Hoewel de dorpsbewoners beweren dat het huisje al lang onbewoond is, ontmoet Anna daar een mysterieus meisje: Marnie. Bekijk de trailer hier.

Wij mogen van Lumière een pakket weggeven met daarin niet alleen een DVD of Blu-ray (naar keuze) van deze nieuwste Ghibli film, maar met ook THE TALE OF THE PRINCESS KAGUYA en THE WIND RISES. Wil je kans maken op dit pakket? Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: Hoe luidt de titel van de eerste Ghibli film die Hiromasa Yonebayashi heeft geregisseerd? Stuur je antwoord vóór 31 juli naar intern@tanuki.nl en wie weet heb je een extra mooie afsluiter voor de zomer!

8. WHEN MARNIE WAS THERE