Vrijkaartjes Japanse filmavond World Cinema Amsterdam 2015

World Cinema Asia 2015

Op wereldreis zonder de stad te verlaten kan deze zomer van 14 t/m 23 augustus tijdens de 6de editie van World Cinema Amsterdam, een festival dat de beste onafhankelijke geproduceerde films van dit moment uit Latijns-Amerika, Azië en Afrika presenteert. Dit jaar besteedt het festival speciale aandacht aan Japan op donderdag 20 augustus.

Op donderdag 20 augustus worden twee prachtige Japanse films vertoond. Om 19:15 begint het programma met de voor een Gouden Palm genomineerde film Our Little Sister, van de Japanse regisseur Kore-eda Hirokazu. Vervolgens begint om 21:45 de tweede film van de avond: een ingetogen en sober verhaal over liefde, afscheid en rouwverwerking van de regisseur Kiyoshi Kurosawa, Journey to the Shore. Deze film leverde hem dit jaar de Directing Prize op in Cannes.

Speciaal voor de leden van LVSJK Tanuki geeft World Cinema Amsterdam gratis kaarten voor deze bijzondere avond weg. Om kans te maken op deze vrijkaartjes dien je antwoord te geven op de volgende vraag: Wat is de naam van de eerste speelfilm die Kore-eda Hirokazu regisseerde? Stuur je antwoord vóór 30 juli naar intern@tanuki.nl en wie weet beleef jij donderdag 20 augustus de ultieme Japanse ervaring, gewoon in Amsterdam!

Voor meer informatie zie:

www.worldcinemaamsterdam.nl

https://www.facebook.com/worldcinemaamsterdam