Vervangende fysieke intro activiteit

Beste eerstejaars leden opgelet!!

Na veel moeite is het ons gelukt. We hebben officieel toestemming om een fysieke activiteit te organiseren als vervanging voor het jaarlijkse eerstejaarskamp.

Volgend weekend op zaterdag 19 september van 11:00 tot 14:00 organiseren wij een grootse Crazy 25 in Leiden. Je zal vast denken: wat is dat? Nou de crazy 25 is iets wat normaal elk kamp gedaan wordt. Het is een lijst van opdrachten (meestal 25) die je met je mentorgroepje moet uitvoeren. Ook ditmaal zal je ingedeeld worden bij een mentor. Samen gaan jullie de stad in om zoveel mogelijk punten te behalen en elkaar natuurlijk ook beter te leren kennen. Heeft jouw groepje de meeste punten, dan is er ook nog een leuke verrassing 👀.

*tijdens het evenement zal ten alle tijden anderhalve meter afstand gehouden moeten worden!! Doe je dit niet wordt je weggestuurd.

Om je aan te melden kan je mailen naar kamptanuki@gmail.com. Zet hierin duidelijk je naam (voor + achternaam) en contactgegevens. Deze hebben we nodig in verband met de coronamaatregels.

*met je aanmelding ga je ook akkoord dat je je tijdens deze activiteit ten alle tijden aan de RIVM regels zal houden.

Even alles op een rijtje:

Waar: bij het standbeeld in het Van Der Werfpark, Leiden

Wanneer: zaterdag 19 september 11:00-14:00