Verenigingskleding

Met het oog op de steeds maar kouder wordende winters en de vele uren die we hard studerend doorbrengen in de tochtende bibliotheek, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Om ons voor onderkoelingsverschijnselen te behoeden heeft de Lustrumcommissie de koppen bij elkaar gestoken. Met trots presenteren we de nieuwe verenigingskleding ter ere van het zesde lustrum!

De vesten zijn verkrijgbaar in traditionele Tanuki-kleuren van vurig rood of briket-zwart. Hij is voorzien van ons nieuwe logo in wit, gebaseerd op traditionele Japanse zegels, met kanji in de Tenshotai-stijl kanji die samen 狸学生会 spellen, oftewel studentenvereniging Tanuki. Er is een mannen- en een vrouwenmodel. Voor een impressie kan je de afbeelding bekijken die bij dit bericht zit, of ga naar www.tanuki.nl.

Dus als jij er warm en stijlvol bij wil zitten, of gewoon een extra vest wil voor de winter: voor 25 euro heb je zelf een origineel Tanuki-vest. De komende week is er de mogelijkheid om je bestelling door te geven bij ons in het Arsenaal. Hier is ook de mogelijkheid om vesten te passen, zodat je zeker weet dat je de goede maat bestelt. Betalingen dienen vooraf gedaan te worden en het liefst contant. Alleen als je betaald hebt kunnen we je bestelling verwerken. De levertijd kan een paar weken bedragen, zorg dus snel dat je besteld én betaald hebt! Wanneer je vest binnen is, wordt je hierover per mail geïnformeerd.

Let op! Voorlopig is vanwege logistieke redenen deze week het enige moment waarop je je bestelling kan plaatsen. We zullen je op de hoogte houden wanneer er een nieuwe bestelronde is.


Het rooster van komende week is als volgt:

Maandag 28-11: 13-15u
Dinsdag 29-11: 13-15u
Woensdag 30-11: 13-15u
Donderdag 1-12: 15-17u
Vrijdag 2-12: 13-15uMocht je op deze dagen niet terecht kunnen maar wil je toch een vest bestellen, stuur dan een bericht met daarin je naam, je maat, de gewenste kleur en of je een mannen- of vrouwenvest wil naar lustrumcotanuki@gmail.com. Ook met vragen kun je daar terecht.

En dan nog een korte update met betrekking tot de website: De foto’s van het eerstejaarslandenbuffet staan inmiddels online!