Tanukifeest: Sugar, Spice and everything nice

Nu het weer eindelijk zich van zijn betere kant laat zien is het de hoogste tijd om weer een feest te organiseren, en het thema van deze keer biedt vrijheid aan de zoetste, pittigste en meest geweldige fantasieën: Sugar, Spice and Everything Nice! Haar van trekdrop, een jurk van zure matten of een pak van suikerspin? Niets is te gek voor dit feest, en daarom zal er ook een daadwerkelijke ‘Candy Mountain’ te aanschouwen zijn, dus komt dat zien!

Het feest zal worden gehouden op donderdag 2 mei in het inmiddels bekende COC De Kroon(Langegracht 65, 2312 NW Leiden). De deuren zijn geopend van 22:00 uur tot 02:00 uur, dus zorg dat je op tijd binnen bent!

Een kaartje kost €4,- voor leden en €5,- voor niet leden. Aan de deur worden deze respectievelijk €5,- en €6,-. De reden dat de prijzen van de kaartjes met €1,- zijn verhoogd, is dat we deze ‘extra’ euro zullen doneren aan het project ‘Duizend wenspopjes voor Japan’, een initiatief van mevrouw Yumiko Kunimori.
Als dank voor jullie bijdrage, zullen de eerste 50 feestgangers een speciale wenskaart van de actie ontvangen. De exacte locatie en tijden van de kaartverkoop worden nader bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie over het project op de site www.orange-heart.nl, of bezoek de facebook pagina https://www.facebook.com/1000WenspopjesVoorJapan?fref=ts.

We hopen jullie op het feest te zien!