Tanuki Shirt Actie

Hoewel jullie vereniging reeds enkele jaren de wens koestert om het enige echte Tanuki shirt uit te brengen, heeft het bestuur nu dan toch eindelijk de benodigde stappen gezet! Nukki werd door ontwerpster Roxy weer uit een hoekje van haar harde schijf opgediept en geen drukker in Leiden ontsnapte aan onze kritische test, zodat onderstaande shirts het levenslicht hebben gezien.

maaikepim

Zoals jullie op de afbeelding kunnen zien hebben onze lieftallige modellen Maaike en Pim een dames- , respectievelijk herenmodel aan. Er is keus uit een zwart model met witte opdruk of een wit model met zwarte opdruk. In eerste instantie zullen de shirts in een gelimiteerde oplage van 30 stuks te bestellen zijn. Omdat we ervaring willen opdoen met een dergelijke actie kan slechts één shirt per persoon besteld worden.

De prijs per shirt bedraagt per lid €15,- en is onafhankelijk van gekozen kleur en maat. Voor niet-leden bedraagt de prijs €17,50

Als je beslist hebt wat voor shirt je wil bestellen, stuur je een mailtje met je naam , telefoonnummer, e-mailadres, en rekeningnummer waarmee je het verschuldigde bedrag gaat overmaken, naar tanuki.shirts (AT) gmail.com. Ook geef je het gewenste model, kleur en maatvoering (mannen: S t/m XXL /vrouwen S t/m L) in deze mail aan. Er zijn nog maar 10 shirts te bestellen, wees er dus vlug bij!

Na ontvangst van je bestelling sturen wij een ontvangsbevestiging terug. Hierop staat vermeld wat voor shirt wij voor je gaan laten drukken. Vervolgens vragen wij je de bestelling te controleren en het verschuldigde bedrag op de Tanuki rekening over te maken, waarvan het nummer in de bevestigingsmail wordt gegeven.

Zodra wij je betaling geverifieerd hebben sturen we een bewijs van betaling. Met het uitgeprinte bewijs kun je jouw t-shirt zodra het klaar is in het Arsenaal ophalen. Uiteraard stellen we je op de hoogte wanneer dit kan.

NB: Als je eenmaal betaald hebt, kan LVSJK Tanuki niet tot restitutie overgaan. Tevens kunnen shirts onder geen beding worden meegegeven als men niet over het afhaalbewijs beschikt.