Nieuws

Tanuki Mensa: Angie’s Japanse Curry

9 november 2016

tanukimensa

Kom met ons mee-eten en drankjes doen in de Pelibar! Voor €3,50 kan je al genieten van een avondmaaltijd en dit keer staat er een Tanuki specialiteit op het menu. Heb je geen zin om boodschappen te doen, te koken en achteraf nog af te wassen? Laat het dan dit keer over aan de Tanuki Mensa!

– Wat eten we?
Japanse curry met vlees volgens geheim recept van Praeses Angelique! Tanukianen hebben jarenlang gehyped over haar heerlijke zelfgemaakte curry en ontdek nu (nogmaals) zelf waarom! De kookexperts van het bestuur nemen de verantwoordelijkheid op zich om voor jullie de heerlijke curry te bereiden 🙂

> Handig om te weten: bevat o.a. kip, uien, paprika, shiitake, aardappel en wortel.

Geef je nog op voor maandag 14 november via de webwinkel! https://tanuki.nl/product/tanuki-mensa-angies-japanse-curry/  Pas na de betaling sta je bij ons genoteerd; jezelf op “gaan” zetten telt niet als aanmelding! Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar.

> Bij het scherm “Afrekenen” kun je rechtsonderaan in het hok genaamd “Order Notes” eventueel nog je speciale allergieën vermelden zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Datum: woensdag 16 november
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Kleine Zaal in Pelibar, (in de kelder van) Pelikaanhof, Leiden
Kosten: €3,50

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?