Tanuki in de Sneeuw

The-Art-of-Flight-20_2

Heb jij de sneeuw ook zo gemist deze “winter”? Tanuki ook! Daarom nemen wij jullie donderdagavond 13 maart mee naar de studentenavond skiën en snowboarden in de Uithof in Den Haag!

Om kwart voor 5 verzamelen we met een groep op Leiden CS. Uiteraard kunnen mensen ook op eigen houtje naar de Uithof komen. Het adres is Jaap Edenweg 10, Den Haag. Wat betreft het boarden en skiën zelf; de commissie zal van 6 tot 10 aanwezig zijn om iedereen te begeleiden en zelf voor de nodige hilarische valpartijen te zorgen.

Kosten voor dit alles bedragen 20 euro (eigenlijk €20,21, maar ach…). Dit is INCLUSIEF materiaalhuur, dus geen zorgen over extra kosten e.d. Doe uiteraard warme kleding aan! Het allerbelangrijkste: ZORG DAT EEN GELDIGE STUDENTENPAS BIJ JE HEBT, ANDERS KRIJG JE GEEN KORTING! Mocht je je pas wel vergeten, dan wordt het namelijk voor jou een nogal duur uitje…

Last but not least: Kun je net als meer dan 80% van Tanuki totaal niet skiën of snowboarden? Geen zorgen, er zijn genoeg tanukianen met de benodigde skills aanwezig die deze maar al te graag leren aan alle n00bs!