Tanuki in Concert : DJ Kentaro

djkentaro

De Japanse cultuur is erg breed; Kunst, vechtsporten, anime, manga enzovoorts…maar hoe zit dat met muziek? The Yoshida Brother, One Ok Rock, Hikaru Utada etc. zijn allemaal bekende artiesten over de wereld. Maar wisten jullie dat Japan ook een hele hiphopcultuur kent?

Bij DJ’s denken velen mensen aan DJ’s zoals Tiësto en Martin Garrix. Maar de DJ roots zijn terug te vinden in de hiphop scene. Grandmaster Flash is een grote naam uit de hiphop scene die het fenomeen ‘scratching’ bekend heeft gemaakt.

Op vrijdag 2 december 2016 staat DJ Kentaro in de Paradiso, Amsterdam. DJ Kentaro heeft in 2002 op twintigjarige leeftijd het DMC DJ wereldkampioenschap gewonnen. Sindsdien toert hij de hele wereld over om zijn skills te laten zien.

Hou jij van die old skool hiphop of ben je benieuwd naar turntablism? Ga dan samen met Tanuki naar het concert van DJ Kentaro op vrijdag 2 december! Een kaartje kost €10,- excl. lidmaatschap. Tanuki zal voor jou het bijbehorende (eenmalige) lidmaatschap betalen! Mis deze mooie kans niet 😉

Informatie in het kort: 
✘ Wie? DJ Kentarohttps://www.facebook.com/djkentaro/ )
✘ Waar? Paradiso, Amsterdam
✘ Wanneer? Vrijdag 2 december 2016, deuren gaan open om 23:00 uur en het evenement duurt ongeveer tot 02:00 (er gaat een nachttrein naar Leiden CS) 
✘ Kosten? €10,- excl. lidmaatschap – Je dient zelf het kaartje aan te schaffen. Op vertoon van je kaartje zal Tanuki het geld voor het lidmaatschap terugstorten

✘ Meer info: https://www.facebook.com/events/1120142828072320/
We kunnen samen vooraf in Leiden even chillen en dan gezamenlijk naar Amsterdam gaan! Stuur een mailtje naar bestuur{apenstaart}tanuki.nl met je naam en screenshot/foto van je ticket. Vervang {apenstaart} door @.