Nieuws

Tanuki Filmweek

3 februari 2014

tanuki-filmweek

Om de overgang van vakantie naar colleges iets soepeler te laten verlopen organiseert de Kunst en Cultuurcommissie deze week een filmweek. De films die vertoond worden zijn:

Maandag: Kokuhaku
Een spannende psychologische triller waarin rouwende moeder verandert in een bloeddorstige moordenaar om de dood van haar dochter te wreken.
IMDB | Trailer

Dinsdag: After Life
Een luchtige, en ontspannende film van Koreeda Hirokazu (Nobody Knows, Still Walking). Wat is je dierbaarste herinnering die je bij je wilt houden op het moment dat je dood gaat? Deze film gaat in op die vraag op een vermakelijke manier. Een grote variatie een personages met elk hun eigen dierbare herinnering maakt deze film onvergetelijk.
IMDB | Trailer

Woensdag: Whisper of the Heart
Deze hartverwarmende Ghibli film vertelt het verhaal van een jong meisje die haar talenten wil ontplooien, een jongeman die violist wil worden en een mysterieuze kat Baron die luistert naar de verlangens van het hart.
IMDB | Trailer

Donderdag: Old Boy
Een Koreaanse klassieker, die recentelijk ook een Amerikaanse remake heeft gekregen. Oh Dae Su wordt vrijgelaten nadat hij is vastgehouden voor 15 jaar. Hij moet echter zijn ontvoerder binnen 5 dagen opsporen.
IMDB | Trailer

Vrijdag: The Girl Who Leapt Through Time
Gebaseerd op de gelijknamige manga over een meisje dat het vermogen heeft om door de tijd te reizen.
IMDB | Trailer

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?