Tanuki Filmweek

Na een weekend de tijd gehad om uit te brakken na gala, beginnen wij 23 februari weer fris en fruitig met een Kunst,- en Cultuurco Filmweek! Het schema loopt als volgt:

We beginnen de filmweek op maandag van 17:15 – 19:45 met de film: Dare mo Shiranai (Nobody Knows) uit 2004. Een twaalfjarige jongen, Akira, moet voor zijn jongere broers en zussen zorgen nadat hun moeder plotseling is vertrokken.

Op dinsdagavond zullen we om 19:00 kijken naar de Koreaanse film Spring, Summer, Fall, Winter and… Spring! Uit 2003. Een symbolische weergave van de levenscycli van de mens aan de hand van de vier seizoenen.

Woensdag kijken we met zijn allen naar de Comedy Hura Gâru (Hula girls). Hierin zullen we zien hoe een aantal vrouwen hun dorp redden van economisch verval, doordat ze een Hawaiiaans toeristische trekpleister worden! De film begint op woensdag om 17:15.

Donderdagavond zullen we dan wederom kijken naar een film van Koreaanse afkomst. Deze keer zal dat zijn Samaritan Girl; een drama over prostitutie en boetedoening. De film zal worden getoond om 17:15.

Vrijdagavond zullen we ons verkassen naar de Pelibar om de laatste film te kijken. De laatste film: Nankyoku ryôrinin (The Chef of South Polar) zullen we namelijk kijken onder het genot van een lekkere maaltijd! De film zelf gaat over Nishimura, een gepassioneerde chefkok die plotseling naar de Zuidpool wordt gestuurd om daar als hoofd chef te werken! Waar in de film de ramen opgaat, zal bij ons genoeg eten staan om zeker 20 man van een volle maag te voorzien!

Om dit te kunnen verzekeren, moeten de leden die geïnteresseerd zijn om een maaltje mee te eten zich wel aanmelden. Dit kan vanaf maandag 9 februari tot en met vrijdag 20 februari. We hebben een zeer gevarieerd menu en zeker voor iedereen wat wils. Om dit te kunnen bekostigen, vragen wij ieder lid dat mee wil eten een bijdrage van 4,50. Dit bedrag wordt op de avond zelf bij de zaaldeur (in de Pelibar, zaal: “het Kleintje”) betaald. Na betaling heb je toegang tot het buffet dat dan klaarstaat.

Wanneer je niet mee wil eten, maar wel de film wil kijken, is dat geen probleem! De film is vrij toegankelijk voor alle leden.

De film op vrijdag zal beginnen om 20:30, en de deuren zullen open zijn vanaf 20:00.

Let op!
In de Pelibar zijn wij niet toegestaan eigen drinken mee te nemen, drankjes dienen aan de bar t worden gekocht. In de Pelibar kan ook niet worden gepind, dus vergeet niet te pinnen van tevoren!

filmweek