Nieuws

Tanuki Comedy Night & Maandelijkse Borrel

12 december 2014

Waarde leden,

Omdat het jaar alweer bijna afgelopen is en we toch nog even van elkaar willen genieten voor de collegevrije periode heeft het bestuur in samenwerking met de kunst,- en cultuurcommissie  op 19 december een gezellige (en grappige) avond voor jullie georganiseerd!

Deze hele avond zal plaatsvinden in de Oude Harmonie (begin van de Breestraat), een eetcafé met een ouderwetse bruincafé uitstraling.

De avond zal beginnen met een diner tussen 19:00 en 21:00. Het menu is goed betaalbaar en er wordt rekening gehouden met vegetariërs. Voor het diner zijn 20 stoelen gereserveerd en om een plekje aan de tafel te bemachtigen kun je tot 16 december een mailtje sturen naar kcc@tanuki.nl.

Na een heerlijk diner te hebben gehad, zullen we om 21:00 verhuizen naar de bovenzaal van de Oude Harmonie: ‘de Breezaal’. Onder het genot van een drankje, waarbij de eerste zoals altijd gratis is voor Tanuki-leden, zullen we genieten van iets heel bijzonders; namelijk de stand-up act van de Japanse comedian パペの休日 (Pape’s Holiday). Hij doet in Japan mee aan de R-1 Grand Prix (een belangrijke wedstrijd voor solo comedians) om de beste stand-up comedian in Japan te worden, dus dat belooft wat! Bovendien is het natuurlijk ook een goede oefening voor je Japanse luistervaardigheden.

Aan het einde van de avond kunnen we terugkeren naar de hoofdzaal om daar verder te borrelen.

Graag zien we jullie op de 19e!

comedy night

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?