Tanuki Beroepenavond

Na alle feestelijkheden van de afgelopen weken, is het tijd voor een serieuze zaak. Donderdag 13 november a.s. organiseert Tanuki namelijk een beroepenavond voor haar leden.

Tijdens deze avond zullen drie alumni aan het woord komen, die elk in heel verschillende beroepen zijn terechtgekomen. Mevrouw Beyer runt een winkeltje in Japanse spullen, waar de heer Van Well werkzaam is voor NBTC, een organisatie die zich inzet om Nederland als toeristische bestemming te profileren en de heer Van Bommel werkt bij het Nederlandse bedrijf Multiservice Europe, dat onder meer betaalsystemen voor vrachtverkeer ontwikkelt.


Verdwaald in je studie?!

Daarnaast zal er ook een workshop solliciteren worden aangeboden aan de aanwezige studenten. Aan de hand van enkele proefpersonen zal verduidelijkt worden wat een goede manier is om jezelf aan een potentiƫle werkgever te presenteren.

De avond zal op informele wijze worden voortgezet in De Grote Beer, alwaar er gelegenheid is om onder het genot van een drankje vragen te stellen aan de aanwezige alumni betreffende de toekomstperspectieven van Japanologie.

Wat: Tanuki Beroepenavond
Waar: Lipsius 148 / De Grote Beer, Rembrandtstraat 27, Leiden (op loopafstand van het Lipsius)
Wanneer: Donderdag 13 november om 19:30