Tanuki / AlumniKai: Beroepenavond

beroepenavond

Het is weer bijna tijd voor de beroepenavond georganiseerd door LVSJK Tanuki in samenwerking met AlumniKai. Wil jij weten wat je later kan doen met jouw Japanstudies of Koreastudies bachelor? Dan is de beroepenavond de perfecte plek om alvast een beeld te krijgen van wat de toekomst jou te bieden heeft!

Ook ditmaal reizen verschillende sprekers van der naar her om jou een glimps te geven van hun werk, ervaring en kennis.

Na afloop zal er een borrel plaatsvinden in de Barrera te Leiden, kom gezellig even een drankje doen (en een beetje netwerken natuurlijk).

De sprekers Tanuki / AlumniKai Beroepenavond najaar 2013:

Jan-Hein Chrisstoffels is werkzaam bij de Rijksoverheid. Na Senior Beleidsmedewerker te zijn geweest voor Economische Zaken is hij dat nu voor Buitenlandse Zaken. Hij is tevens verbonden aan het IIAS (International Institute Asian Studies) Centre for Regulation and Governance.

Roos Eijsten is tijdens en na haar studie in Japan, China en Nederland onder andere actief geweest als tolk/vertaler en redacteur voor diverse tijdschriften. Tegenwoordig is zij Secretaris in het College van Bestuur van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Priscilla van der Linden maakt deel uit van een nu nog select groepje afgestudeerden in Koreastudies. Ze heeft zich in het bedrijfsleven gespecialiseerd in de Human Resources en heeft in die hoedanigheid ook Koreaanse bedrijven geadviseerd. Tegenwoordig is zij Global HR Manager Rural & Retail Banking voor Rabobank International.

Renée Pompen is een ondernemer die met haar bedrijf J-Port een tak heeft in de import van exclusieve Japanse theesoorten en een tak in het onderwijzen van de Japanse taal en vertaalwerkzaamheden.

Datum: dinsdag 29 oktober 2013
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: Lipsius, lokaal 0.05
FB Event: http://on.fb.me/17CO6NY


View Larger Map