Superheroes, Antiheroes, Halloween Party!‏

SAH feest

Promotiefilmpje

Op woensdag 4 november zal het tweede Tanuki feest zijn. Het thema van het feest is, zoals je misschien al gezien hebt, Superheroes, Anitiheroes en Halloween. Er is geen dresscode, maar het is natuurlijk wel leuk als je verkleed komt naar het feest. Het feest zal plaatsvinden in de MAS-y-MAS (kaartje) en iedereen is van harte welkom vanaf 21.00!

Vanaf nu is het mogelijk om je kaartje ook online te bestellen. Dit doe je door een mailtje met je volledige naam naar tanukikaartjes.online (apenstaart) gmail.com te sturen en het geld over te maken naar de rekening van Tanuki, ook onder vermelding van je naam. Zodra we je betaling binnen hebben krijg je van ons een code toegestuurd die je mee moet nemen naar het feest, dat is dan je toegangsbewijs. Vergeet in je mail niet te zeggen of je lid bent of niet. Daarnaast is het deze keer ook mogelijk om als lid één niet-lid mee te nemen voor de ledenprijs. Je kan meerdere kaartjes in één keer bestellen, maar vergeet niet alle namen te vermelden en of diegenen lid zijn ja of nee.

Kaartjes kunnen online gekocht worden tot de dag voor het feest. Op de dag van het feest zullen we nog één ticketverkoop houden in het Lipsius van 17.00 uur tot 18.00 uur. De prijzen van de kaartjes zijn als volgt:

Leden pre-sale: 3,-
Leden at the door: 4,-
Niet-Leden pre-sale: 5,-
Niet-Leden at the door: 6,-

Alles op een rijtje:

Waar: Mas y Mas, Hogewoerd 16
Wanneer: Woensdag 4 november om 21.00 uur, deuren sluiten om 01.00 uur!!
Thema: Superheroes, Antiheroes en Halloween