Strandfeest

Nu eindelijk de zon zijn stralende karakter weer voorzichtig durft te laten zien is de tijd alweer gekomen voor het laatste feest van dit collegejaar. Traditiegetrouw is dit het Strandfeest. Ook is het feest zoals elk jaar gratis. Ditmaal is gekozen voor het thema: Stranded: What would Bear Grylls do? Dus gebruik al je survival skills die je hebt gebruikt om het afgelopen jaar te overleven en kom met ons mee om het eind van het collegejaar te vieren.

Om wat meer in de survivalsferen te komen zullen we het veilige Leiden verlaten en uitwijken naar Katwijk aan Zee. Dit is goed te fietsen vanuit Leiden (neem voor de zekerheid wat warme kleding mee voor de terugreis) of via het openbaar vervoer (lijn 31 rijdt rechtstreeks naar Katwijk aan zee).

De datum is woensdag 5 juni. Om zo veel mogelijk van het lekkere weer te genieten zullen we om 14:00 beginnen met een middagprogramma waarbij we zorgen voor allerhande strandspelletjes en ander vermaak. Dit zal doorgaan tot 18:00, waarna iedereen de gelegenheid krijgt om iets te gaan eten. Om 20:30 zullen we het feestgedruis dan weer hervatten in strandtent Beachhouse Key West. Hier kunnen we dan toosten op het eind van het jaar en genieten van een mooie zonsondergang en een lekker drankje. Omdat dit soort tenten wat vroeger sluiten, zal het feest tot rond middernacht duren. Hierna kan iedereen weer rustig op huis aan gaan.

Om het nogmaals kort samen te vatten:

Strandfeest: Stranded: What would Bear Gryllis do?
~gratis~
woensdag 5 juni
Strand van Katwijk aan Zee/Beachhouse Key West

Grotere kaart weergeven
Start middagprogramma: 14:00
Dinerpauze: 18:00
Start avondprogramma: 20:30
Eind feest: 0:00

Mocht onverhoopt het weer tegenvallen op de betreffende dag, dan zal dit de dag van tevoren bekend worden gemaakt. Er zal in dat geval worden uitgeweken naar een café in Leiden waar een traditionele borrel zal zijn met aansluitend de mogelijkheid om te samen uit eten te gaan.

Laten we duimen voor mooi weer en we hopen jullie dan ook in Katwijk te mogen verwelkomen!