Nieuws

Semester in het buitenland studeren? Study Abroad Festival!

24 september 2016

 

Ben jij avontuurlijk aangelegd? Zin in een ervaring die impact heeft op de rest van je leven én je loopbaan? Kom dan naar het Study Abroad Festival op vrijdag 14 oktober en start jouw buitenlandavontuur! Je kunt je verdiepen in het land waar jij graag wilt studeren, in gesprek gaan met uitwisselingsstudenten, infosessies van je faculteit bijwonen en meer. Deelnemers aan het festival maken bovendien kans op een studiebeurs voor het buitenland ter waarde van €1000!

– Voor wie: studenten die in het academische jaar 2017-2018 voor studie of stage naar het buitenland willen en alle anderen die zich alvast willen oriënteren.
– Waar & wanneer: 14 oktober 2016 (13.00-17.30) – Gorlaeus gebouw (Einsteinweg 55, Leiden)
– Info en registratie: check http://www.students.leiden.edu/SAF voor het (voorlopige) programma en meld je aan via het aanmeldformulier. Like de Facebookpagina voor de laatste updates!

Het International Relations office van de Universiteit Leiden en het Humanities International office willen studenten bewuster maken van de mogelijkheden om een semester in het buitenland te studeren.
Heb je na dit festival nog vragen over studeren in het buitenland? Er zijn nog vele andere manieren waarop je informatie kunt krijgen:

– Voor vragen over mogelijkheden binnen Europa kun je contact opnemen met de buitenlandcoördinator van je faculteit door te mailen naar studyabroad@hum.leidenuniv.nl.
– Heb je vragen over mogelijkheden buiten Europa? Kijk dan op http://www.studenten.leidenuniv.nl/buitenland of neem contact op met het International Relations office. Het International Relations team houdt spreekuren in Leiden bij PITSstop (Plexus, Kaiserstraat 25) op maandagen van 13-16. Daarnaast is het mogelijk om een mail te sturen naar studyabroad@sea.leidenuniv.nl.

Bekijk het Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/861647610632193/

WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?