Nieuws

Prijsvraag: Win 2 kaartjes naar After The Storm!

26 februari 2017

Op 16 maart brengt Cinemien de film After the Storm uit! Meervoudig award-winnaar Hirokazu Kore-eda (Nobody Knows, Our Little Sister en Like Father, Like Son) keert terug met een gevoelig en krachtig verhaal over familiebanden.

Synopsis
“Ben je geworden wie je wilde zijn?”, vraagt zijn zoontje aan Ryota (Abe Hiroshi). Ryota was ooit een succesvol romanschrijver, maar werkt nu als privédetective om de maandelijkse alimentatie bij elkaar te sprokkelen. Hij kampt met het verlies van zijn vader en raakt steeds meer vervreemd van zijn beeldschone ex-vrouw, zoontje en moeder. Een stormachtige zomernacht biedt Ryota echter de kans om niet alleen de regie over zijn eigen leven te nemen, maar ook de band met zijn zoontje te versterken. 

Houd je van Japanse films? Beantwoord dan de onderstaande prijsvraag en win 2 kaartjes naar After The Storm! Stuur het antwoord naar bestuur{apenstaart}tanuki.nl – de prijsvraag geldt tot 16 maart en de film draait vanaf 16 maart. Max. 3 winnaars! Vervang {apenstaart} door @.

  • Welk personage speelt Abe Hiroshi in After The Storm?
WhatsApp
Email

Activiteiten

Ben jij er ook bij?