Oproep Man Bijt Hond

Beste leden,

Hier volgt een bericht van Antoinette Kraal:

Wij gaan in ons programma de komende weken een sushi-contest houden. In deze contest gaan amateur sushi-makers tegen elkaar strijden voor de titel ‘Beste amateur sushi-kok van Nederland’.  Hierbij hebben wij een vakkundige jury, die de opdrachten van de kandidaten gaat beoordelen. Ons belangrijkste jurylid is meneer Akira Oshima, wellicht bij u bekend. Hij bracht in de jaren ’70 de Japanse keuken naar Nederland, en is jarenlang chefkok in het Okura geweest. Voor zijn werk heeft hij ook een lintje ontvangen. We zijn heel blij en trots dat hij deel uitmaakt van ons programma.

Nu spreekt meneer Oshima geen Nederlands. Hij spreekt wel Engels, maar aangezien dit niet zijn moedertaal is, vindt hij het lastig zich alleen in deze taal uit te kunnen drukken. Daarom zouden we heel graag bij onze opnames met hem een tolk betrekken, die (ook evt in beeld) kan vertalen wat hij zegt.

Ik zoek iemand die dit leuk zou vinden om te doen! (Wij kunnen er alleen een onkostenvergoeding tegenover stellen).

De allereerste draaidag is aanstaande zondagmiddag al, in Hilversum (van 12u-17:30u).

De daaropvolgende draaidagen, waar we ook graag een tolk bij aanwezig zouden willen hebben, staan gepland op 12, 19 en 26 april.

Geïnteresseerden kunnen mailen naar intern@tanuki.nl dan geven we het door.