Merchverkoop

Beste Tanukianen, het heeft even moeten duren maar ik denk dat het het wachten meer dan waard is. Want eindelijk, na al die tijd, gaat de merchverkoop van start! Ditmaal met spiksplinternieuwe designs die je modebewustzijn naar een hoger niveau zullen tillen. Want niemand minder dan onze eigen Ehmeh (Ehmeh.nl, gruwelijk goed) heeft de Tanuki merchwedstrijd gewonnen het resultaat mag er wezen.

Ik heb de enquête die ik jullie toestuurde ook zeker niet vergeten en heb bij wijze van experiment gekozen voor de wat kwalitatief hoogwaardigere kledingstukken, ik hoop dat ze in de smaak zullen vallen. Alle artikelen zijn hierdoor wel iets duurder, maar verwassen doen ze veel minder snel dus ik denk dat het het uiteindelijk meer dan waard is. Verder wil ik nog kwijt dat dit slechts het tipje van de sluier is, Amy heeft nog veel meer moois gemaakt voor ons maar daar zul je nog even geduld voor moeten hebben tot het Lustrum!

De merchverkoop zal lopen vanaf vandaag tot en met woensdag 16 juni. Alle artikelen zijn te vinden op Tanuki.nl/winkel Net zoals de vorige keer zullen wij alles naar je thuis sturen, wel zo makkelijk. Ik verwacht de merch in juli te kunnen leveren, maar ik houd jullie in de tussentijd natuurlijk op de hoogte. Mocht je nu vragen hebben naar aanleiding van de verkoop mail dan met een gerust hart naar bestuurtanuki@gmail.com of dm ons op instagram.

Om af te trappen hebben we een coole actie: Koop zowel een T-shirt als een hoodie of vest en ontvang één paar sokken gratis!*

Let wel op, deze  verkoop is alleen voor leden, aankopen van niet-leden zullen wij annuleren.

*Zolang de voorraad strekt, voeg de sokken wel toe aan je winkelmandje!